dimarts, de setembre 22, 2009

Fem teatre?

Au va qui s'anima? La K-mama i l'èxit us esperen. Ens ho passarem bé.

Si feu clic damunt del cartell, ampliareu la imatge

dimecres, de setembre 16, 2009

Tret de sortida 09/010

Primera lectura de l'Auditor

El fred, aparegut tant de sobte, ens recorda que amb el canvi d’estació hi ha també un canvi d’activitats. La K-mama es comença a moure.Aquesta temporada hi haurà novetats en el nostre petit món teatral. Durant l’estiu no hem perdut el contacte, encara que, per raons obvies de temporada no sempre hem tingut una assistència complerta. Però hem anat endegant idees noves i projectes de futur.

Estem assajant una obra nova: L’Auditor en versió molt lliure de Josep Mèlich de l’obra l’Inspector de Gogol. Hi hem posat molta il·lusió perquè pensem que serà un muntatge original i de plena actualitat, encara que sigui un clàssic.

La novetat d’aquesta temporada és l recuperació d’un curs de teatre. Aquesta activitat que ja vam dur a terme fe uns quants anys, pensem que interessarà a molta gent i a nosaltres (La K-mama) ens servirà per a ampliar el nostre planter d’actrius i d’actors a fi de renovar el repertori. Els cursos de teatre sempre han estat la pedrera del nostre grup.

Amb força fum hi ha més "inspiració"

Cal que lliguem uns quants fils que ens manquen per poder donar dades concretes. Estem negociant amb l’Àrea de Cultura d l’Ajuntament i aviat tindrem noves.

La intenció és fer un curs d’un parell d’hores setmanals des dl Novembre fins al Juny.

Ja anirem informant.

Ja hem començat. Ho acbarem?

Pel què fa a la nova temporada de la K-mama ja tenim contractades dues actuacions Una a Arbeca i una altre a Camps.

Això serà a partir d’octubre.

Anirem informant. Si oleu informació ja sabeu: feu algun comentari o poseu-vos en contacte amb nosaltres via e-mail o al

Tf. 977 69 90 46, pels matins